HTML

marisom receptjei

Friss topikok

Köszönöm..

2008.02.20. 06:04 marisomm

Köszönöm..

Igyekszem hozni a receptgyűjteményemet továbbra is,

a torta receptjét beírom rövidesen,

közeljövőbe hozom az egyszerű emelet nélküli változatát

lépésről, lépésre..

addig is kellemes időtöltést és szép napot!

3 komment

Címkék: blogszülinap

A bejegyzés trackback címe:

https://receptjeimm.blog.hu/api/trackback/id/tr616209980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szazala 2008.02.23. 10:43:05

Szia!Már emlitettem,hogy nagyon szeretem a receptjeidet,lenne is egy kérdésem!Most másoltam le az oroszkrém tortádat,és a piskótában nem láttam a sütőport.Nélküle is ilyen szép,vagy csak természetes,hogy használsz,és igy kimaradt. 29.-én lesz a párom szülinapja,és mivel ritkán van neki ilyen:),ezért valami nagyon finomra gondoltam.Talán erre....,de ha lenne valami ötleted(látom,hogy nagyon kreativ vagy)akkor annak is örülnék! (48 éves lesz,tehát a 12. szülinapja,és hidépitéssel foglalkozik) Előre is köszönöm,azt is,ha csak a sütőporos kérdésre válaszolsz! Zsuzsa

marisom 2008.02.24. 07:24:35

Szia szazala! Nem hagytam ki a sütőport, piskótához, ha azt akarod, hogy puha laza legyen a tészta, nem kell, de ha a mégis teszel bele, az csak javít a magasságán, mert megemeli a tésztát, egy kicsit nekem akkor olyan szárazabbnak tűnik a tészta, de lehet, hogy képzelődöm, de a sütemény állagán nem változtat. Ha teszel bele azért 1-2 mokkáskanálnál, ne tegyél többet, és azt is keverd a liszthez, de gondolom, ezt tudod, / bocs nem akarok nagyon tudálékosnak látszani/ A recepthez még annyit, a tejszínt, ha beteszed a mélyhűtőbe, arra figyelj, hogy ne fagyjon meg, csak nagyon hideg legyen közel a fagyponthoz, így nagyon könnyen verődik fel. Remélem, segítettem, ötletem lenne egy pár, talán ma sikerül feltennem a tegnapi szülinapi tortát, részletesen is, most a képet teszem be marisomhoz. Zsuzsa, örülök, hogy tetszenek a receptjeim, és remélem, nem csalódtál még egyikben sem. Jó nézelődést és szép napot!

Adrienn 2008.02.24. 13:27:40

Szia! Most tévedtem ide először, de nagyon szuper az oldalad. Már ki is írtam pár receptet, amit ki akarok próbálni. Ma ebéd uránra sütöttem meg a fekete erdő tortát, ami fantasztikusan egyszerű, és nagyon-nagyon finom! Állandó vendéged leszek és várom az újabb recepteket! Jó egészséget és még sok-sok fincsi receptet nekünk! Puszi!
süti beállítások módosítása