Wook és én.. szerintem jó páros.. na meg a család szerint is..
Ha lehetne el sem tenném a tűzhelyről, minden nap kavirtyolnék benne valamit..
Végy egy öntöttvas wookot, kapcsold maximumra a tűzhelylapját, helyezd rá a nem könnyű sütőt, tegyél bele egy kevés olajat, csibemellet vékonyan szeleteld fel, tedd a forró olajba, adjál hozzá pár gerezd fokhagymát, reszelj hozzá egy darab gyömbért és máris isteni illatok, lengenek a konyhába, és már alig várod, hogy elkészülj az ebéddel.
Mikor már majdnem kész volt a hús, hozzáöntöttem a zöldségeket, pár percig együtt sütöttem,
hozzákevertem az előre elkészített rizst, nyakon öntöttem, egy kis szójaszósszal és máris fogyasztható volt.
Rizst/ én egy pohárral / megfőztem előre, csak úgy másfél pohár vízbe, kevés sóval.
Jó munkát, majd jó étvágyat!