HTML

marisom receptjei

Friss topikok

Rakott hús marisom módra..

2009.02.14. 06:37 marisomm

Mit főzzek? Nem szoktam sokat törni a fejemet, van amikor rá készülök, van amikor ami itthon van abból hozok össze valamit. Így voltam vasárnap is igazából nem voltam nagyon alkotó kedvembe, és az egyszerűség jegyében törekedtem, magyarul nem akartam nagyon pepecselni.. aztán ezt találtam ki..

Hozzávalók: csibemell, csibemáj, brokkoli, száraz kenyér, tej, só, fűszerek.

Először elkészítettem a tölteléket. A kenyeret tejbe beáztattam, a májat ledaráltam, petrezselymet összevágtam, 2 tojásból, a kicsavart kenyérből, májból, petrezselyemből, majoránnából, sóval, borssal finom tölteléket készítettem.

A melleket egy kicsit megveregettem, majd zsírozott tepsibe beleterítettem, megsóztam, majd erre került az elkészített töltelék, befedtem a hús másik felével, tettem rá brokkolit, fóliával letakartam, 200 fokon egy, majd fólia nélkül, kb fél órát sütöttem és már el is készült. Jó ötletem volt, gyors is finom is volt az ebédünk.

1 komment

Címkék: máj zöldség főétel csirkehús rakott-étel

A bejegyzés trackback címe:

https://receptjeimm.blog.hu/api/trackback/id/tr156209893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyöngyi 2009.02.18. 18:57:27

Összefutott a nyál a számban, úgy megkívántam a receptet olvasva... De képen is nagyon dekoratív lett, ügyes vagy, kétségtelen!!
süti beállítások módosítása